Árak 2024

Villanyszerelő árakat a kiállás szerint számolom, egy átlagos lakásnál ez a  kalkuláció. Természetesen mindenhol akadnak plusz igények. Alanyimentes árak, nincs áfatartalom! 

A falazat is befolyásolja az árképzést, nem mindegy hogy tégla, vagy beton falakat kell marni. A panellakásokhoz erősebb gépek szerszámok kellenek amik persze drágábbak is. Erősebb marókorong kell, erősebb vésővel. Sokan nekivágtak barkácsgépekkel, ekkor halgatják a szomszédok a hetekig tartó fúrást, vésést. Visszatérve az árakara a szerelvényeket, lámpákat, kapcsolókat összeadva, majd megszorozva 10500.- al megkapjuk az alapszerelés árát, ez nem fix ár esetekben mennyiségtől függően változhat. A 2-es konnektor alapszerelése nem 2 kiállásnak számít, ahogy a 2-es kapcsoló sem. 3-as doboznál már van némi felár, mivel 2x er több MCU vezeték kerül behúzásra.

Emailben is küldhet akár egy otthoni rajzolt tervet, skiccet ami szerint egy árat tudok mondani a villanyszerelésre.Általában ilyenkor az alapszerelésre kapnak árat.

Alapszerelés befejezésekor a vezetékek is bent vannak a falban és készre vannak kötve a dobozok, illetve a lakáselosztó fi relével is a helyén van.

Erre a festés befejezése után a szerelvények és annak munkadíja jön még rá.

G4QW+J5  Villanyszerelő árak